En havemand kan være forskellige ting afhængigt af, hvem der definerer det. Men der kan ikke herske nogen tvivl om, at en havemand i hvert fald er én, der sørger for, at der er fint i haven, og som, i de fleste tilfælde, kan finde ud af det.

I denne artikel kan du læse mere om, hvad en havemand er og hvilke type opgaver han/hun typisk løser.

Kan en havemand lægge fliser?

Der er jo mange forskellige ting, man kan ordne ved en have, og her handler det ikke bare om, at man har grønne fingre og kan finde ud af at holde planter i live. Det kan også kræve det mere hårde arbejde, som f.eks. fliselægning. En god havemand kan godt siges at være én, der også kan lægge fliser.

Har forstand på planter

Men der skal heller ikke være nogen tvivl om, at en havemand også må være en, der har forstand på planter, og som netop ved, hvordan man passer bedst på dem, så de har de bedste vilkår for at stå smukt.

En have uden planter kan hurtig blive kedelig, men det kan også se ærgerligt ud, hvis der er en masse planter, man kan se, der ikke har det godt. Men det kan havemanden sørge for.

Udover at få planterne til at gro, er det også havemandens opgave at sørge for, at det hele ikke gror alt for vildt og uhæmmet. Så det er absolut også en opgave for havemanden at kunne beskære og klippe, når det er det, der er behov for.

Hvordan finder man en havemand?

Hvis nu du ikke selv er udstyret med de grønneste fingre, når det kommer til havearbejdet eller, hvis du mangler tid til at klare alle opgaverne – for dem kan der godt være en del af, når man har have – så er det naturligvis muligt at hyre noget hjælp til arbejdet. Et godt sted at finde hjælp til arbejdet med haven er på Jobbi, hvor du hurtigt kan få dig et overblik over mulighederne i dit område.

 

 

Læs flere artikler om hus og have:

https://www.lerfestival.dk/forbandede-bananfluer.html

https://www.lerfestival.dk/det-er-dejligt-med-hjaelp-fra-en-handyman.html

https://www.lerfestival.dk/pas-paa-med-de-billige-varmepumper.html

https://www.lerfestival.dk/gaasebiller-et-flot-men-problematisk-insekt.html

 

Disclaimer