mystica_Heart_in_Heart_(Dark)Savner du en partner at dele en masse fantastiske oplevelser med? Savner du en venlig sjæl, der har tid og lyst til at lytte? Savner du i det hele taget en person, du ønsker at dele dit liv med? Svarer du ja til disse spørgsmål, bør du kraftigt overveje at give dig i kast med dating.

Mange danskere såvel som andre nationaliteter er i de sidste par år begyndt at tage dating meget seriøst. Online dating eller netdating er blevet uhyre populært blandt singler, der ønsker at finde en person, de kan dele oplevelser og hyggelige stunder med. Denne popularitet er ikke kommet ud af det blå. Online dating har nemlig mange fordele og et minimalt antal ulemper, hvorfor flere og flere mennesker får øjnene op for denne fantastiske mulighed for at møde drømmekæresten.

Hvorfor skal du date på nettet?
Har du endnu ikke oprettet en profil på et datingsite, går du glip af en masse søde og smukke personligheder – så kom i gang! Der findes datingsider til næsten alle grupper. En af de store inden for senior-dating er f.eks. 40plus – der sågar har en svensk søsterside, der måske var værd at overveje, hvis du bør i hovedstadsområdet (40pluskontakt.se).

Der er ingen grund til at holde sig tilbage hvad angår dating på nettet. Datingsiderne sørger for, at dine fortrolige oplysninger bliver behandlet sikkert, hvorfor du trygt kan begynde at søge efter din første date. Faktisk tillader mange datingsites, at du ikke behøver at oplyse særlig mange personlige informationer. Dog skal du være klar over, at jo flere oplysninger du giver, jo bedre et ”match” kan datingsitet finde til dig.

Eksempel:
Er du en person, der elsker friluftsliv, har en stor interesse inden for vandpolo og søger en partner med ca. samme interesser, så kan det være meget fordelagtigt at oplyse disse interesser. Ved at oplyse dine interesser, gør du det muligt for andre mennesker at matche dig. Det betyder, at du kan komme på date med en person, der har samme interesse/hobby, hvilket er en perfekt start på en date – så har I altid noget at snakke om.

Med netdating har du også mulighed for at snakke og skrive med personen i lang tid, inden du begiver dig ud i en reel date. På den måde kan du lære din date lidt bedre at kende, hvilket giver et langt bedre udgangspunkt til jeres første date.

Mange mennesker tror fejlagtigt, at online dating koster spidsen af en jetjager. For et relativ lavt beløb pr. måned har du fri adgang til datingsitet og dets funktioner, hvilket giver dig de mest optimale muligheder for at finde drømmekæresten. Grunden til, at netdating bliver anset som en billig form for dating er, at en date i virkeligheden typisk skulle udføres 3-5 gange før, at man kender personen godt. Disse 3-5 gange går typisk med biografture, restaurantbesøg osv., hvilket hurtigt kan løbe op i mange kroner. Med online dating har du som sagt mulighed for at skrive og chatte med personen i lang før i fysisk mødes – dette sparer dig for en masse penge.

Kærligheden venter lige om hjørnet
Online dating sparer dig ydermere for en masse tid. De forskellige datingsites giver dig nemlig muligheden for at segmentere din såkaldte målgruppe. Det betyder, at du lynhurtigt kan indskrænke din målgruppe til lige præcis dét du ønsker af en eventuel partner. Det kunne eksempelvis være køn, alder, hobby, kropsbygning osv.

Tilbage er der kun at sige: Hvad venter du på? Kærligheden venter jo lige om hjørnet!

Held og lykke med at finde din drømmekæreste

Disclaimer