Bananfluer er blevet et problem for mig og min kone og vi ved ikke hvorfor. Vi har haft dem så længe og prøvet alt fra at dræbe dem med fluegift til at hyre vores lokale skadedyrsfirma som hedder “ Fluesmækkeren ApS “. Men vi havde dem stadig efter utallige forsøg på at dræbe de mange skadedyr. Vi har også købt fluefælder men det er som om intet nytter. Men så købte jeg en elektronisk bananflue fanger. Det var en billig og nem løsning mod bananfluer. Den skulle vi have brugt fra start af.

Super effektivt

Det tog ingen tid at få alle bananfluer væk. På denne måde blev vores planter og grøntsager fri for bananfluer og fluer på en effektiv og hurtig måde. Jeg har altid bøvl med bananfluer. Engang kom nogle gæster forbi til et arrangement hos os, hvor vi i løbet af aftenen blev mødt af flere og flere bananfluer. Til sidst var der så mange fluer og insekter ude på terrassen at vi blev nødt til at gå indenfor. Det var til sidst ikke kun bananfluer men også små biller og myrer som vi begyndte at se kravle rundt ude på terrassen. Sidst på aftenen finder vi så ud af at bananfluerne kom fra nogle planter og en skål frugt. Der var faldet en frugt ned på gulvet bag et bord som havde rådnet og tiltrukket bananfluerne og myrerne. Men efter vi fandt frugten og smed den ud, blev skadedyrene her stadig i lang tid.

Sværmede rundt overalt

Det gik fra at vi ingen insekter havde til at vi havde bananfluer overalt hele tiden. Vi brugte insektspray og gift til skadedyr i forsøget på at komme af med dem men det nyttede ikke noget. Min veninde havde også bananfluer i sit sommerhus og hun fortalte os at hun efter en langvarig insektplage endelig havde fundet en løsning der virkede. Hun havde tegnet en serviceaftale med et en skadedyrsservice som har landsdækkende skadedyrsbekæmpelse. De anvendte et sprøjtemiddel med som de sprøjter rundt alle steder hvor der var skadedyr. Og de sprøjtede med insektmidlet hver gang hun havde brug for det og gør det fortsat. Så nu kan hun slippe væk med bananfluer fordi de ikke når at formere sig inden de bliver dræbt af gift. Derfor vil har vi også brugt et skadedyrsfirma til at få en serviceaftale mod bananfluer eller myrer så vi ikke får dem igen. Vi har også lavet en erhvervsserviceaftale mod insekter og rotter i vores bageri i Jylland kaldet Den nye Bager.

Disclaimer