Mange kvinder kæmper en kamp med at blive smukke og at holde deres hud sund og lækker. Typisk gøres dette med ansigtsbehandlinger og cremer og mange kvinder har også fået laser behandlinger i ansigtet for at fjerne urenheder eller ar. Men den største kamp kæmper man mod appelsinhud.

Hvad er appelsinhud?

Appelsinhud kender du hvis du har set det – du er ikke i tvivl. Det er typisk på lårene og numsen at kvinder får appelsinhud. Det hedder således fordi det har en masse små fordybninger og derfor ligner det overfladen på en appelsin, denne lette struktur. Det har naturligvis ikke noget med frugt at gøre, men skyldes fedt i det underliggende væv.

Typisk er det noget man får med alderen og når man har født børn, det er noget der rammer rigtig mange mennesker og ikke noget man kan sige med sikkerhed at man ikke får.

Hvordan kommer man af med appelsinhud?

Der er lidt spredte meninger om hvorledes man kommer af med appelsinhuden. Når man snakker om at det er fedt som findes under huden er det nærliggende at forsøge at tabe sig på det område. Det er bare svært at tabe sig på et bestemt område af kroppen som eks. på numse og lår. Specielt creme producenterne slår på tromme for at man kan behandle appelsinhud ved at smøre nogle specielle cremer på. Når man har den viden at det er fedt der står bag det, er det svært at se hvordan creme kan gøre andet end at skjule effekten.

Noget af det er siges at hjælpe, ud over en slankekur, er at øge blodcirkulationen i området. Det kan gøres på flere forskellige måder. Den bedste måde ser ud til at være ved at bruge en dermaruller. Dette instrument kører man hen over huden, ligesom en fnugrulle, og den perforerer så huden med sine små spidse nåle. Når man gør dette kommer der mere blodcirkulation til området og man kan så den vej rundt behandle sin appelsinhud.

Disclaimer