Der hersker ingen tvivl om, at vi er mange her i Assens Kommune, der glæder os til lerfestivalen. En af de ting, som man altid kan få de mørke vinteraftener / tidlige forårsaftener til at gå med så længe er at lægge puslespil. For et udendørsmenneske som mig er det en god måde at “komme lidt rundt i verden”.

Der findes puslespil om alt hvad du overhovedet kan tænke dig, og sandsynligvis også om nogle ting, du ikke engang havde overvejet der ville være interessant. Flere mere eller mindre seriøse forhandlere reklamerer f.eks. med “verdens sværeste puslespil”, der bare består af et ensfarvet (blåt) puslespil i 10.000 brikker. Lad mig sige det ligeud…. det er ikke noget for mig!

Hvad der til gengæld er noget for mig er de forskellige motiver af rejsemål rundt omkring i verden. Har du været i Eiffeltårnet er det ikke alene hyggeligt efterfølgende at lægge et puslespil af det berømte vartegn. Det kan også genkalde mange af de gode minder.

For mig er landskabsbilleder det foretrukne. Se f.eks. den neden for, som kommer fra tyske Ravensburger. Det er et billede fra de østrigske alper. Sammen med min mand var vi alperne tilbage i 1995, hvor vi gik rundt og nød den flotte natur en hel uge. Det er gode minder at have en kold og blæsende vinterdag.

RAV-8192168

I øvrigt kan det stærkt anbefales at tjekke Ravensburger (se f.eks. ravensburger-kategorien hos hyggeonkel), hvis du er til landskabsbilleder. Det virker i mine øjne som om, at det er den producent, der er bedst repræsenteret inden for den genre. At kvaliteten så er “tysk” (ment på den absolut bedste måde) er vel også bare et plus?

Disclaimer