Har du nogen sinde tænkt på, hvor meget ventetid, du egentlig oplever i dit liv. Jeg har først tænkt på det, efter jeg fik min iPad og kan være på nettet overalt hele tiden. Det har givet mig en helt anden frihed, så jeg ikke længere er så irriteret over ventetider rundt omkring. Jeg bruger nemlig min iPad til at spille quiz og andre spil, hver gang jeg bare har fem minutters spildtid et eller andet sted.

question-sign-1326249-mJeg hader at skulle til tandlægen, men det er blevet lidt lettere nu, fordi jeg bruger tiden i venteværelset på at spille quiz eller tjekke min email. Det samme selvfølgelig hos lægen, hvor jeg altid oplever, at der er rigtig lang ventetid. På pizzariaet, hvor jeg skulle vente på en pizza, brugte jeg også tiden på min iPad og var faktisk lige så godt i gang med en quiz, at jeg blev lidt forstyrret af, at mine pizzaer var færdige.

Jeg fik faktisk lige et spørgsmål om pizza i den quiz, jeg var i gang med. Så det var jo let lige at kigge i menukortet, hvad en grundpizza kun med ost og tomatsauce hedder. Der kan man da vist tale om at være på det rigtige sted, på det rigtige tidspunkt.

Jeg kan også rigtig godt lide at bruge en quiz på nettet som tidsfordriv, når jeg kører i tog og bus eller er passager i en bil. Selvom turen er kort, hiver jeg min iPad frem, for det afstresser mig virkelig meget at spille et spil en gang imellem.

Nogle gange, hvis jeg er stresset eller trænger til at tænke på noget andet, tager jeg lige en quiz inden sengetid. Det får mine tanker i gang med at tænke på nogle af de emner, som spørgsmålene drejer sig om. Jeg kan godt lide, at jeg ved at quizze både slapper af og bliver klogere.

Disclaimer