Mangler du inspiration til ferie og nye oplevelser for hele familien til en overkommelig pris? I så fald er bondegårdsferie – som eks. hos Nymarksminde i Nordjylland – helt sikkert noget for dig, da der her venter mange spændende timer med nye indtryk og gode minder.

Over hele landet findes der gårdejere, der med åbne arme og en varm velkomst tager imod besøgende og lader dem få et indblik i livet på landet, og lader gæsterne bo på et værelse, i lejlighed eller hus tilhørende gården, så man virkelig bliver en del af bondegårdslivet. Det vil uden tvivl blive en stor og spændende oplevelse for børn i alle aldre, da der er mulighed for at få nærkontakt med flere dyr som heste, høns eller køer og endvidere komme tæt på nogle af de store maskiner.

På en bondegårdsferie er der plads til store armbevægelser med leg på de endeløse udendørsarealer, mulighed for at plukke jordbær på de varme og solrige eftermiddage og i løbet af de mørke nattetimer kan man se den smukkeste himmel fyldt med flere stjerner end nogensinde – måske dukker der endda et stjerneskud op? Der er nye og mindeværdige oplevelser for både børn og voksne på en bondegårdsferier, og med destinationer over hele landet og talrige forskellige gårde, er det mulig at prøve bondegårdsferie flere gange og alligevel opleve nye ting, da ikke én gård er som en anden.

Det er bestemt ikke nødvendigt at tage til udlandet for at prøve og se nye ting, da vi har masser af muligheder her i Danmark, hvilket endda gør ferien betydeligt billigere, så pengene i stedet kan benyttes til sjovere ting end fly og hotel. Så til din og familiens næste ferie er der masser af gårde i hele Danmark, der står klar med hygge og landlig idyl, så I kan få de bedste minder med hjem.

 

Disclaimer