I midten af januar skal vi på en uges vinterferie i Norge, hvor især min mand glæder sig meget til at komme op og stå på ski. For mit eget vedkommende bliver det nok ikke til så meget skiløb, for der skal jo også være én til at tage sig af vores søn, Asger, på tre år.

Og det at have et barn i den alder med på en vinterferie, stiller også krav til bagagen, for han skal naturligvis også klædes på til det kolde klima, vi kan vente os. Derfor var jeg forleden dag inde i byen for at købe en ekstra varm flyverdragt til ham, så han kan tumle rundt i sneen uden at komme til at fryse.

Jeg havde tilfældigt set netop den flyverdragt, jeg var på udkig efter, i udstillingsvinduet i en børnetøjsforretning her i byen, så jeg tog derind for at købe dragten. Det viste sig at være en heldig dag at tage i den butik, for de havde netop sat deres kollektion af termotøj til børn fra sidste sæson på udsalg til meget attraktive priser.

Derfor valgte jeg også at købe et sæt med bukser og jakke til ham, selv om det måske ikke var strengt nødvendigt, når han nu får den varme flyverdragt, men det var så billigt, at jeg ikke kunne dy mig.

Det samme gjaldt de termostøvler til børn, som også var fra sidste vinters kollektion og derfor var nedsat til cirka halv pris. Så det blev også til et par varme støvler til Asger.

Disclaimer