Når du bruger smykker, skal der være en balance – både til de øvrige smykker du bærer, hvilket outfit du har på, er det til job eller til en tur i bygen. Alle disse ting skal du tage hensyn til, når du bruger dine smykker.

Hvordan gør man så det?

Lad os starte med, hvor du skal hen.

Skal du på arbejde, er det sikkert mere konservative smykker, du skal bruge – afhængig af hvor du arbejder selvfølgelig. Se på, hvad andre kvinder bærer af smykker på arbejdspladsen.

Skal du til en formel begivenden, skal du gå mere klassisk med dine smykker. Skal du ud med veninderne, kan du bruge de større halskæder, øreringe etc. Jeg har for eksempel en lækker halskæde fra Ole Lynggaard smykker, der er meget flot og også temmelig dominerende. Den bruger jeg typisk med en silkebluse og en nederdel eller jeans, når jeg går ud. Ved du i øvrigt, at de også lave nogle ret lækre herresmykker? Det gør de – se her.

Når du bruger smykker har du mange valg. Uanset om der er tale om en halskæde, en ring, et ur, et armbånd og så videre, findes de i mange materialer, stilarter, længder, bredder, farver etc.

Find noget, der passer til din personlige stil og noget, der passer med de outfit, du bærer. For eksempel Georg Jensen smykker har nogle meget enkle og klassiske smykker. Det er et mærke, du aldrig går fejl af. Se selv her: https://brodersenkobborg.dk/produkter/8-georg-jensen-smykker/ 

Hvis du har en bluse på med en masse mønster, bør du vælge en mere klassisk og enkel stil. Hvis du har en mere enkel bluse på, kan du med dine smykker definere dit outfit og bære mere dominerende smykker. Husk dog på, at smykker altid er en tilføjelse til, hvad du bærer. Hvis dine jeans for eksempel har udsmykning, så skal du nedtone dine smykker mere.

Disclaimer