Vores nabo og jeg kunne hurtigt blive enige om, at tyven nemt kunne være en eller anden småpervers mand, der følte tilfredsstillelse ved at kigge på frækt dameundertøj. Der var nemlig sket det, at en tyv havde været på spil på naboens terrasse, hvor hans kone havde hængt noget nyvasket undertøj til tørre. Det var undertøj til både nabokonen selv og til deres teenagedatter, og det var den slags lingeri, som ikke kan tåle at komme i en tørretumbler, så hun havde valgt at hænge det på et lille tørrestativ ude på terrassen, selv om vi har nattefrost lige for tiden, hvilket tøjet jo ikke tager skade af.

Irriterende

Det var selvfølgelig irriterende, og min nabo forventede faktisk ikke, at deres forsikring ville dække tabet, eftersom tøjet havde hængt til tørre udendørs, så det havde været let tilgængeligt for tyveknægten.

Nå, sagde min nabo med et suk, så må jeg jo prøve at se det positive i det, nemlig at så får jeg nemt ved at finde på en julegave til hende, for hun skal alt andet lige have noget nyt undertøj til erstatning for det stjålne.

Der gav du måske også mig en ide, svarede jeg, for jeg synes faktisk at det hvert år er en pestilens at finde på noget at give mine kone i julegave, for efterhånden har vi i vores alder jo alle sammen alt det, vi synes, vi har brug for, og julegaver skal helst være noget personligt, synes jeg.

Naboen og jeg var rørende enige om, at det efterhånden er blevet en temmelig svær opgave at finde på noget at give i julegave til kvinder. Det var nemmere, da vi var helt unge og manglede en masse ting i huset. Den gang kunne en ny støvsuger til erstatning for den gamle, man havde arvet af enten hendes eller mine egne forældre gøre stor lykke, men sådan er det ikke mere. De fleste af os er trods alt i en situation, at vi bare går ud og køber en ny støvsuger, hvis den gamle ikke kan mere.

Hvilken størrelse BH?

Pludselig kom min nabo til at se lidt betænkelig ud, da han åbenbart kom i tanker om, at han ikke var helt sikker på, hvilken størrelse hans kone bruger i BH. Det nytter jo ikke at komme ind i en butik og forklare, at størrelsen er sådan cirka en god håndfuld, som han udtrykte det.

Tja, du kan jo blive nødt til at spørge hende eller eventuelt give hende noget andet end lige netop en BH, indvendte jeg. Men den går ikke, forklarede han, for en af de dele, der var blevet stjålet fra tørrestativet, var et næsten nyt BH sæt, som hun havde købt under deres efterårsferie i Paris. Det var hun meget glad for, så jeg må forsøge at finde noget magen til, forklarede han.

Men det bliver under alle omstændigheder noget af en udskrivning, for der skal jo også købes en erstatning for vores datters undertøj, og unge piger i den alder går jo ikke i hvad som helst.

Disclaimer