Uanset hvilket fagligt niveau dit barn er på, har det brug for hjælp til lektierne i et eller andet omfang. Det kan være lektiehjælp både fra kammerater, søskende, forældre eller lektiehjælpere. Betalte eller frivillige lektiehjælpere kommer ind i billedet, når ikke et barn har den nødvendige hjælp og støtte i sin familie eller øvrige omgangskreds. Det kan der være mange grunde til – måske har man som forælder ikke den tilstrækkelige tid, til at hjælpe barnet tilstrækkeligt med de fag, det har brug for hjælp i. Søg lektiehjælp til dit barn i dag blandt kvalificerede mentorer og dygtige lektiehjælpere.

Understøt dit barns trivsel

Et barn, der har fornemmelsen af at kunne overskue de forskellige fag i skolen og følge med på sine jævnaldrende kammeraters både faglige og sociale niveau, er typisk et barn, der trives. Børn vil nemlig gerne være som de andre børn – og dette bliver en udfordring for de børn, der ikke oplever at kunne løse opgaverne i forskellige fag. Det bliver også ofte en udfordring for de børn, der på den ene eller anden måde mangler ældre og voksne støttepersoner at se op til. Børn har nemlig brug for at lære af gode eksempler på autentiske og empatiske mennesker.

Et barn kan mangle nogen at se op til, fordi det er enebarn eller uden ældre søskende. Eller et barn kan mangle det, hvis en eller begge forældre ikke har ressourcer til at være nærværende i den grad, barnet har brug for det. At give dit barn en udefrakommende mentor betyder, at du prioriterer dit barns trivsel. Du giver barnet støtte i en travl hverdag med hjemmearbejde.

Ingen er god til alle fag

Ingen – hverken børn, forældre eller lektiehjælpere – er gode til alle skolernes fag. Det er derfor, at en kvalificeret, dygtigt og ressourcefuld lektiehjælper-service vil matche barnet og lektiehjælperens evner og behov. Der er nemlig lektiehjælpere med spidskompetencer i de forskellige fag til rådighed – det gælder typisk folkeskolernes fag matematik, dansk, engelsk, kristendom, musik, tysk eller natur og teknik.

Opret en profil eller ansøgning i dag, og find den lektiehjælp, der kan øge både dit barns sociale trivsel og styrke dets faglige formåen på kort og lang sigt. Det er ingen skam ikke at have tid eller ressourcer til alt – og er du selv eller dit barn for eksempel ikke god med tal, så er det værd, at finde en lektiehjælp, som er.

Disclaimer