Annonce

Sommeren er ved at være slut, og det betyder at hverdagen begynder igen. Børnene skal til at begynde i skole, men for nogle børn er starten på skoleåret ikke noget de ser frem til. Det kan der naturligvis være flere årsager til, men i mange tilfælde skyldes det, at barnet har faglige udfordringer i skolen. Det kan være svært for barnet at komme ud af sengen, hvis han eller hun ikke trives, og derfor kan det være en god ide at tale med sit barn om, hvordan de har det med at gå i skole. Hvis barnet ikke er glad for at gå i skole, fordi de halter bagud fagligt, er der heldigvis hjælp at hente. På mange skoler og fritidshjem tilbydes der lektiehjælp efter skole, men det kan være at dette ikke er nok til at understøtte barnet. Hvis der er behov for yderligere lektiehjælp er der mange, der tilbyder privat lektiehjælp. Hvis dette lyder interessant så læs mere i artiklen, hvor vi vil introducere dig for nogle af det største udbydere inden for lektiehjælp. På den måde kan du skabe dig et overblik, så du kan finde den type lektiehjælp, der passer bedst til dit barn.

Privat lektiehjælp

Der er mange der tilbyder privat lektiehjælp til børn, der har brug for lidt støtte fagligt. En af de største udbydere er GoTutor, der tilbyder hjælp til børn og unge i hele Danmark. Kvaliteten er høj, og har den største kundetilfredshed på markedet. Underviserne er nemlig særligt udvalgt og uddannet, og GoTutor matcher nøje det enkelte barn med den underviser, der passer bedst til barnets faglige niveau, udfordringer og særlige behov og ønsker. Kvalitet og pris hænger ofte sammen, og derfor er GoTutor også i den højere ende, når man ser på pris. Det koster således 299 kr per time, men så er man også garanteret lektiehjælp af høj kvalitet.

Gratis lektiehjælp

Som nævnt findes der mange udbydere af lektiehjælp til børn, som går i folkeskole. Priserne varierer meget, men hvis man ikke har råd til at betale en privat underviser mellem 100-400 kr. i timen, så er Røde Kors måske en mulighed. De driver mere end 25 lektiecafeer på tværs af Danmark, hvor frivillige hjælper børn med lektierne. Det er uforpligtende, og man møder bare op, hvis man har brug for hjælp til lektierne. Hvis barnet har behov for personlig lektiehjælp er denne mulighed sandsynligvis ikke for ham eller hende. Til gengæld kan det være meget givende for børnene, da de udover at få hjælp til lektierne vil opleve et socialt samvær med andre børn, der har brug for lidt ekstra hjælp fagligt. Hos Røde Kors lægger man nemlig stor vægt på samværet i lektiecafeen, og at det skal være en rart og trygt sted for alle børn.

Disclaimer