Hvis i står og skal lave noget med vennerne, noget anderledes og noget sjovt som i ikke har prøvet før, så prøv at undersøge mulighederne for at få lov at spille fodboldgolf. Det er en sport som er super sjov, og den er genial til de her små events, hvor det bare gælder om at man skal have det sjovt. Planlægger i eksempelvis et polterabend, er dette en perfekt mulighed for at lave noget sportsligt og sjovt, hvor der er massere af plads til øl og grin og højt humør.

Fodboldgolf går ud på at skyde en fodbold igennem nogle forskellige forhindringsbaner. Man dyster mod hinanden i hold, og det er virkelig sjovt så længe man sørger for at få en god instruktør til at instruere i legen. Det er en god måde at bruge nogle timer udendørs og det er noget for både unge og gamle.

Fodboldgolf er en billig løsning
Det kan være dyrt at planlægge events som polterabend og andet. Det er ikke specielt dyrt at spille fodboldgolf, og det er til gengæld stadig rigtig sjovt og underholdende. Hvis det begynder at blive lidt dyrt at planlægge alle mulige forskellige ting, kan man sagtens planlægge en tur ud på fodboldgolfbanen uden dårlig samvittighed. Hvis man står og mangler et event til en fest, kan der også være mulighed for at få sporten ud til festen, det kræver dog de rigtige omstændigheder og et areal der er stort nok til at kunne stille en bane op. Man kan altid prøve at ringe og forhøre sig hos et fodboldgolf firma, det kan sagtens være at der er mulighed for at bringe sporten til festen i stedet for omvendt. Det er helt sikkert en god måde at få kickstartet en fest på.

Disclaimer