Når sommeren står for døren og vejret bliver godt, er det tid til at finde nogle af de velkendte og klassiske sommerspil frem fra skuret. Det er spil som eksempelvis petanque, stangtennis, rundbold og kroket, som hitter – og har gjort det i årevis efterhånden. Det er alle spil, hvor to eller flere spillere kan være fælles om at spille og hygge sig, og det er nok en af grundene til, at spillene vedbliver at være populære.

Herudover er det spil, som ikke er så avancerede. De er hurtige og lette at komme i gang med, uden at man først skal sætte sig ind i en masse besværlige regler først. Det gør, at de fleste kan være med til at spille uden de store forkundskaber. Og så er det selvfølgelig også spil, som de fleste allerede kender i forvejen.

Det er selvfølgelig helt naturligt, at vi gerne vil udenfor, når vejret kommer med sol og sommer. Og her i sommeren 2018 har det da været helt fantastisk med rigtig mange dage omkring de 30 grader. Nogle gange næsten ikke til at holde til for os lyse nordboere, som er vant til mere moderate temperaturer. Men når man så får tanken om, at nu er det da vist ved at være for varmt, så må man lige minde sig selv om, hvor meget og hvor længe man egentlig har gået og ventet på, at det endelig skulle blive sommer igen.

Denne sommer har været helt fantastisk, hvad vejret angår. Og der har været masser af dage, hvor de klassiske udendørs spil har kunnet være fremme til stor fornøjelse for ung såvel som ældre.

 

Disclaimer