Hvis du trænger til et pusterum fra hverdagens stress og jag – så kan et hotelophold være sagen. Her har du muligheden for at få slappet af, blive vartet op og få lidt af energien tilbage. Tag en forlænget weekend – eller bare et par dage – med kæresten, veninden eller kammeraten og kom hjem med humøret i top.

Smilets by

Der er mange hoteller at vælge mellem i Aarhus, og der er noget for enhver smag. Et af de prominente og kendte hoteller i Aarhus er Hotel Marselis. Her hersker den skandinaviske gæstfrihed – og der er rig mulighed for at opleve Århus på tæt hold. Hvis du tager et weekendophold på Hotel Marselis i Århus, får du muligheden for at slappe af i rolige og smukke omgivelser, da dette hotel ligger placeret ved Bøgeskoven.

Find hoteller i Aarhus i Novaindex.com hoteloversigt

Hotel Marselis tilbyder et weekendophold, hvor du bl.a. får tre retters middag og morgenbuffet. Hvis dig og kæresten trænger til en puster, så er dette en gylden mulighed for at få romantikken tilbage i parforholdet.

Ting at opleve i Århus

Århus er Danmarks næststørste by – og har således en masse ting at opleve. Hvad enten du tager en tur med vennerne eller kæresten, så kommer du ikke til at kede dig.

Kunstmuseet ARoS og Aarhus Teater er flagskibene for kulturlivet i Aarhus. Her kan du opleve flotte musicals, inspirerende og eventyrlige udstillinger og flotte teaterstykker. Er du mere til musik og godt natteliv, så bør du tage et kig på Aarhus Festuge, Northside Festival eller SPOT Festival. Her er både etablerede og up-and-coming bands – og der er garanti for en fed fest.

Der er også masser af sport i Aarhus – med AGF som flagskibet. Hvis du er til fodbold og kolde fadøl, så kan du opleve fodboldstemningen på tæt hold.

Hvis du trænger til en pause fra hverdagens kvaler, hvor børnene skal passes, vasketøjet skal vaskes og der skal slås græs – så er et hotelophold i Aarhus måske sagen. Her kan du slappe af i idylliske omgivelser og få en masse fede oplevelser med hjem. Aarhus tilbyder noget for en enhver smag. Læs mere og find hoteller i Aarhus på Hotellent.com: Hoteller i Aarhus: Billig overnatning fra kun 395 kr. pr. nat (hotellent.com)

Disclaimer