Mangler der lister ved døren, fodpanelerne eller ved loftet? Trænger haveskuret til en opfriskning, eller er det køkkenskabene, der er begyndt at hænge lidt i hængslerne?

Du kender det, alle de der små ting, som er så irriterende at se på, men som der ikke har været tid til at få på plads. Løsningen er en handyman.

En handyman kan påtage sig alle former for små og mellemstore reparationsopgaver, og han eller hun vil også kunne svinge en pensel eller hjælpe med at samle et skab. Kort sagt, alle de opgaver, som du enten ikke selv har tid til at løse – eller ikke har evner, muligheder eller kræfter til at løse.

Billigere end en håndværker

Til små og mellemstore opgaver kan det synes for dyrt at skulle ringe til en tømrer, murer eller maler. Det er her en handyman eller -woman kommer ind i billedet. En handyman påtager sig også typisk de opgaver, en håndværker måske ikke gør. Et eksempel kan være i et nyt badeværelse. Her har VVS’eren lavet alt med rør og VVS-montering, mens du selv skal sørge for, at armaturer og andet kommer på plads. Her er den nemme løsning at bede en handyman om at fikse det for dig.

En handyman kan både være udlært håndværker eller selvlært, og hvem du skal vælge, afhænger af opgavens karakter. De fleste handymen kan meget mere, end man lige skulle tro, og du kan få tingene ordnet, uden at det koster dig en formue.

Det er en god idé at tage en grundig snak om, hvilke opgaver og projekter din handyman påtager sig og ikke påtager sig. Vær også i den forbindelse opmærksom på, at der ved selv små projekter, kan være lovkrav til, hvordan tingene skal løses. Du skal derfor sikre dig, at både du selv og din handyman eller – woman har styr på det.

Alsidighed er kodeordet

En handyman er særligt velegnet, hvis du skal have lavet reparationer eller vedligeholdelsesopgaver. Du får netop alsidigheden ved at hyre en handyman, så du både kan få repareret, malet og klargjort, det der nu trænger til at blive fikset.

Mange bruger den samme handyman igen og igen til vedligeholdelse og reparationer. Det gælder både for private boligejere og for virksomheder. Man kan sige, at det nærmest er en privat pedel-service, du betaler for. Din handyman kender dig og din ejendom, og det gør det nemt at planlægge reparationer og vedligeholdelsesopgaver sammen.

Sådan finder du en handyman

Når du skal finde en handyman til dit projekt, er den nemmeste vej til det at lave en søgning på nettet eller hoppe direkte ind på en jobportal som f.eks. jobbi.dk. På den måde kan du nemt og hurtigt finde en handyman eller -woman i dit nærområde, og du kan ringe rundt og evt. få priser hjem på en given opgave.

Du vil også i mange tilfælde kunne se, om din handyman påtager sig specialopgaver, og du vil kunne se timepriser og meget andet. Så få det nu fikset – på den nemme måde med en handyman.

Disclaimer