Jeg skal giftes i slutningen af november – hurra! Vi har planlagt et mindre bryllup med nære gode venner og selvfølgelig familie. Vi er begge glade for, at vi holder det mindre og tæt. Nu er vi så i gang med at planlægge vores bryllupsrejse til London i december. Vi har fundet billige flybilletter til London her heldigvis og skal af sted i en uge. Valget er faldet på London, fordi vi begge er kultur- og historieinteresserede. Vi har været af sted før, men vil gerne opleve mere af London.

 

Det er heldigvis nemt at kommer rundt i London både med undergrunden ”The Tube” og også de herlige dobbeltdækkerbusser, hvor du kan sidde øverst oppe. Du kan også købe ture med disse busser, der tager dig gennem byen.

 

Nu tager vi jo ikke til London for vejret. Bedste tid at rejse er fra juni til september. Vi skal jo af sted i december og håber at kunne få noget julestemning i stedet.

 

Vi har besluttet at tage de første to nætter på The Dorchester Hotel. Skønt hotel med den herligste udsigt over Hyde Park. Herefter tager vi på et hyggeligt bed and breakfast, vi har fået anbefalet.

 

Og så kan vi naturligvis ikke være i London uden et tea party. Vi har planlagt High Tea på et sted kaldet ”Savoy Tea”.

 

Vi er begge glade for mad og har besluttet, at vi også må opleve Borough Market. Det er Londons ældste marked og er et must for foodies! Her kan du få ost, empanadas, pies, falafel, kager og meget andet.

 

Til vores historie-gen besøger vi Churchill War Rooms and Churchill Museum. Her kan du få private rundvisninger og se både bunker og museum.

 

Endelig har du set serien The Tudors om King Henry VIII – og det har vi. Vi slugte serien. Det er muligt at se Tower of London – et tidligere slot og fængsel. Det er jeg MEGET spændt på at se.

 

Næste rejse? Jamen med de priser på flybilletter er det da Thailand! Se selv her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/

 

Disclaimer