Hos www.fairwin.dk er der mulighed for at vinde forskellige vine ved at deltage i nogle af deres konkurrencer. Man må sige, at de formår at kende til vin, for før jeg modtog min præmie, var jeg hverken særligt stor fan af vin, og jeg havde derfor heller ikke den store interesse eller kendskab til vin. Men da jeg deltog i en konkurrence hos fairwin, vandt, og fik tilsendt et mindre sortiment af vine, må jeg indrømme, at det faktisk ikke smagte så ringe, som jeg ellers troede. Pakken bestod udelukkende af kvalitetsvine, hvilket nok også var derfor, de smagte så godt.

Førhen foretrak jeg en kold øl eller cola til aftensmaden, men efter jeg deltog i konkurrencen om at vinde vin, er jeg blevet stor tilhænger af det.

Jeg vil gerne opfordre alle – hvad end man er vinelsker eller ej – til at kigge på hjemmesiden og deltage i en konkurrence om at vinde vin, ligesom jeg gjorde. Det er trods alt en smule mere klassificeret at drikke vin ved et middagsselskab, end at blive ved med at hive cola ud af køleskabet. Dermed ikke sagt, at en kold cola ikke kan være rar på en varm sommerdag, men et glas vin har dog en smule mere klasse over sig.

At deltage i den konkurrence og vinde et udvalg af forskellige vine kommer jeg aldrig til at fortryde. Det har åbnet mine øjne for en helt ny verden, og jeg føler mig en smule mere moden end før. Desuden havde jeg intet at tabe – og har for den sags skyld heller ikke tabt noget ved at deltage. Jeg kunne reelt godt finde på, at gøre det igen, hvis det skulle være. Men jeg ser mere min gevinst som en øjenåbner i højere grad end en ”vinbutik” med gratis prøvesmagninger.

Derfor kan jeg anbefale www.fairwin.dk og deres konkurrencer til alle – både til alle vinelskere, men også til folk, der ikke er så interesserede i det. Man kunne jo – ligesom jeg – gå hen og få smag for vinens univers.

Disclaimer