Mange har det med at overdrive deres tøjstil utroligt meget, hvilket kan være et udtryk for, at man meget gerne lægges mærke til. Problemet er bare, at hvis dit tøj er gejlet fuldstændigt op, er der slet ikke plads til dig selv og din personlighed.

Man siger, at overdrivelse fremmer forståelsen – men helt ærligt, så kan man også overdrive for meget! Derfor er der opstået en kontrast til ordsproget ”overdrivelse fremmer forståelsen”, nemlig talemåden ”simple city rules” – altså at det simple styrer!

Hvis du derfor ikke er til en overdrevet tøjstil, men du derimod gerne vil holde din stil så simpel,  ren og personlig som muligt, kan det danske tøjmærke ”Minimum” hjælpe dig.

Minimum blev grundlagt i 1997, og har altid holdt sig til en meget simpel og sikker stil. Minimum sælger bl.a. t-shirts, sweatshirts, veste, jeans, cardigans og shorts, så der er tale om et kæmpe udvalg af tøj til ethvert behov.

713337_66133947Kvaliteten på tøjet fra Minimum er helt fantastisk, men tilsvarende er priserne også lidt højere end hos andre mærker. Minimum fokuserer nemlig meget på, at deres tøj skal være af ordentlig kvalitet, og have en meget simpel fremtoning. Den simple stil skyldes Minimums koncept, som går ud på, at jo mindre man overdriver sin stil, jo mere personlig og sofistikeret bliver den.

Med tøj fra Minimum behøver du heller ikke investere i en masse fancy accessories eller tilbehør, for at blive set. Derimod kan du blot læne dig tilbage og være dig selv, for med din helt egen personlige tøjstil, er du sikker på at få positiv opmærksomhed!

Når du derfor skal ud og shoppe, så lad endelig være med at købe en masse tøj i pangfarver, og kombinere det med en masse overdrevne og grimme accessories. Shop derimod hos Minimum – det koster godt nok en lille smule mere, men hos Minimum er du sikret tøj af fantastisk kvalitet, og samtidig sparer du på accessories, da de bliver overflødige. Det eneste accessory du får brug for, er din nye personliges tøjstil!

Minimum til den stilrene

Hvis du er en af dem, som gerne vil skille dig ud, og vil have tøj, som både kan bruges til specielle lejligheder, men også til hverdags brug, så er Minimum lige noget for dig.

Minimum er et dansk mærke, kendt for deres ukomplicerede, men detaljerede blazerkollektion og generelt klassisk og enkelt design. Med kollektioner inspireret af den urbane puls og udvikling. Til skarpt design, der afspejles i de nuværende tendenser. Et dansk mærke der betegner sig selv som et livsstilsbrand, der bidrager til den grundlæggende garderobe, men samtidig giver de iøjnefaldende detaljer.

Minimum er et af de yngre danske mærker. De så dagens lys i 1997 i form af en lille butik i Århus. Senere har interessen for beklædning og trangen til at skabe noget ført til mærket Minimum. Deres første herrekollektion kom i 1999, og i dag har Minimum udviklet sig til et veletableret dansk mærke, som findes over det meste af verden (Europa, Asien, Australien og Canada).

Minimum laver flere unikke ting, som t-shirts, jeans, sweatshirts, shorts og skjorte og mange andre fede ting. Minimum er førende indenfor tøj, og det er pga. kvaliteten, de mange detaljer og den stilrene look. Jeg bruger selv Minimum, og har ingenting at klage over. Det koster måske lidt mere end så meget andet, men du får et stykke tøj, som holder til næsten det hele, og skiller så ud fra mængden.

Minimum laver tøj til både drenge, mænd, piger og damer, så der er noget til enhver slags person. Så er du personen, som vil være med på moden og skille sig ud, være et modeikon for andre og se godt ud 24/7 og til alle lejligheder lige meget om det er arbejde, familietur eller fest, så giv lidt mere og få noget Minimum tøj, som holder i flere år. Du kommer ikke til at fortryde at bruge lidt flere penge på Minimum lige meget, hvad du køber fra Minimum, så er kvaliteten der, og den kan ses!

Disclaimer