Den lækre mand er ofte iført et hvid t-shirt og et par jeans. Det siges i hvert fald – og kvinderne elsker det. Hvis du ser billede af Brad Pitt, Johnny Depp eller Christian Bale, så har de ofte bare en hvid t-shirt og et par lyse jeans på. Der er bare noget over den simple, rå og afslappede stil. Jeg har altid selv været tilhænger af den, og slipper det nok aldrig.

Selvom der er så meget fokus på forskelligt modetøj til mænd, så er en t-shirt altså bare en essentiel del af enhver mands garderobe. Den klassiske t-shirt blev faktisk udelukkende brugt som undertøj, da den kom frem – men senere begyndte man at bruge t-shirts som arbejdstøj, og slutteligt er det blevet en del af herremoden.

Selvom alle mænd har mange t-shirts i deres garderobe, er der så megen tanke bag valg af t-shirt? Det tror jeg ikke, og jeg har da heller ikke selv tænkt videre over mine indkøb af t-shirts – indtil nu. Jeg er nemlig begyndt at gå mere op i mine t-shirts end nogensinde før.

Og hvorfor det, tænker du så. Jo, for jeg bruger mine t-shirts hver dag – og hvis jeg ikke skal gå op i hvad jeg køber til hverdagsbrug, hvad skal jeg så gå op i? I nedenstående afsnit kan du læse min lille guide til køb af de perfekte t-shirts.

Guide til køb af t-shirt

En t-shirt skal vise de dele af din overkrop frem, som du er mest tilfreds. Det betyder med andre ord, at du skal fremhæve dine fordele – selvom det lyder lidt piget. Hvis du har en smal talje, så køb en t-shirt der fremhæver det. Har du store biceps, så køb en t-shirt med korte ærmer.

En ganske almindelig t-shirt bør aldrig slutte meget længere nede end dine hofter. Det får nemlig din t-shirt til at se for stor ud, og du kommer hurtigt til at ligne en sjuft. Dog skal det siges, at en længere t-shirt kan være en fordel, hvis du har en meget kort overkrop. Her vil en længere t-shirt nemlig få dig til at se højere ud.

Hav altid et stort udvalg af t-shirt i klassiske farver som hvid, sort og grå. Det er perfekt hverdagstøj, og du skal aldrig mere fundere over, hvad du mon skal have på.

Disclaimer