Minimum startede ud, som en dansk detailbutik i Århus, som blev åbnet i 1997. Men allerede i 1999 valgte indehaveren af butikken at lancere et nyt tøjmærke, som blev opkaldt efter butikken, altså Minimum. Minimum har siden hen opnået stor anerkendelse både i Danmark, men også internationalt. Minimum startede oprindeligt ud som et herremærke, men i 2007 blev der også lanceret en kollektion for kvinder. Mærket bliver solgt i butikker rundt omkring i Europa, Asien, Australien og Canada. Mærket har endvidere 25 showrooms rundt omkring i verdenen.

Det er ikke overraskende, at mærket i dag har opnået så stor succes på både national og international plan, da mærket skaber nogle rigtig moderne og smarte designs. Minimum prøver hele tiden at være innovative, hvorfor de ofte blander mange forskellige materialer, forme og farver i deres kollektioner. Minimum sælger i modsætning til mange andre mærker deres tøj til overkommelige priser, men der er stadig tale om tøj af høj kvalitet. Deres bukser vil du kunne finde i priser omkring 700 kr. Bukserne er som oftest slim fit, men der er også bukser i deres sortiment, som er lidt mere løse, men hvis man skal købe bukser eller jeans hos Minimum skal man nok være interesseret i, at bukserne er en smule slim i deres pasform.  Minimum er efterhånden også blevet et fast inventar i rigtig mange butikker i DK. Du vil fx kunne finde dem i Butler. Det er også muligt at finde Minimums produkter på nettet, da en række forskellige tøjbutikker udelukkende sælger gennem deres webshops. Hvis man vælger den sidste mulighed kan der være mange penge at spare, da disse online butikker har mulighed for at sælge dem billigere, da de ikke har de samme omkostninger som fysiske butikker, i og med de jo ikke selv har fysiske butikker.

Mine minder med Minimum

Hvordan kan man have minder med et tøjmærke, vil du måske spørge dig selv? Ja, det er måske også en anelse mærkværdigt og jeg er måske en større tøjfreak end de fleste. Ikke desto mindre er der dog ingen tvivl om, at jeg har nogle fantastiske minder tilknyttet det herlige internationalt anerkendt tøjmærke, Minimum. Lad mig komme ind på, hvorfor det er, jeg fortsat er helt tosset med Minimum.

Koncertoplevelser med det fede tøj på

Jeg er helt vild med to ting: koncerter og tøj. Og tro det eller ej, så er der mange gange mulighed for at kombinere de to, hvis man ellers godt kan lide at spotte lidt efter, hvad andre har på og få gode ideer til sit eget outfit. Jeg havde for et par år siden købt tøj fra Minimum og et par dage efter skulle jeg til koncert med en af mine største idoler, Morrissey. Jeg mødtes med et par af mine faste koncertvenner et par timer før koncerten, hvor vi ladede op med høj musik og sjusser. Det hele kørte bare perfekt og kan du gætte hvad, der skete til koncerten? Det hele gik vitterligt op i en højere enhed. Morrissey var fantastisk og koncerten var simpelthen en af de bedste jeg nogensinde har været til – uden tvivl.

Det er svært at forklare, men på en eller anden måde følte jeg mig derefter lidt knyttet til Minimum, hvilket kan virke meget underligt, når man tænker på, det blot er et tøjmærke. Men ligesom det også knyttede mig tættere til mine venner, så havde det altså en effekt på mig.

Siden da har jeg været ‘hooked’ på Minimum. Jeg har naturligvis også tøj fra andre tøjmærker, men når alt kommer til alt, så vil jeg helst have et stykke tøj, hvis det er af mærket Minimum.

Disclaimer