ecigaret-etuiNutidens teknologi kan for nogle være en by i Rusland – her finder du en kort beskrivelse af små opfindelser, der kan gøre din hverdag lettere!

e-mail, e cigaret, e-handel osv. Nutidens generationer er stort set alle up-to-date med hvad dette ”e” står for, og ikke mindst hvad det indebærer i de forskellige sammenhænge. Den ældre generation derimod er ikke alle sammen helt med på at bruge det og nogle har helt opgivet – forståeligt nok! Når man hele livet er vokset op med at skrive breve på brevpapir, ryge cigarer og handle tøj mv. i byens butikker, er det noget af en omvæltning vi må tilpasse os til når det kommer til elektronik anno 2013.

Kom i kontakt med dine kære på få sekunder

Mail oversat fra engelsk betyder post og ordet e-mail betyder elektronisk post. Som ordet hentyder, foregår denne kontaktform ikke via brevpapir, men sendes i stedet fra computeren, telefonen, tabletten eller lignende. Det er for mange langt hyggeligere og mere personlig at sende et almindeligt brev, men i en travl hverdag er det langt hurtigere at sende en mail fra computeren. Beskeden er hurtigere at skrive, hurtigere at ankomme til modtageren og sidst men ikke mindst, er det helt gratis. Er du ikke en haj til computere, står der sikkert et familiemedlem eller ven klar til at hjælp dig. Ønsker du yderligere hjælp findes der et utal af kurser, der kan lære dig lige hvad du har brug for!

Stop med at ryge ved hjælp af en e cigaret

Igen står dette for elektronisk, men denne gang hentyder det ikke til at du kan ryge ved at bruge din computer. Oplevelsen er den samme, som en ganske almindelig cigaret, men i stedet for farlige stoffer inhaleres der damp, som bliver fremstillet af en væskebeholder, et varmeelement og en strømkilde. Det lyder indviklet, men det er det slet ikke. En e cigaret ryges som du altid har gjort, men denne er langt bedre for dit helbred og på lang sigt sparer du penge, da den kan bruges mere end én gang. E cigaretten kan købes på internettet for eksempel via www.Smartsmoke.dk og dette fører os til næste begreb – e-handel.

Shop alt hvad hjertet begærer – hjemme fra sofaen

Regner det? Er det koldt eller orker du bare ikke at tage bussen, toget eller cyklen ind til centrum, for at finde et par bukser, som muligvis slet ikke er at finde alligevel? E-handel er din løsning! Via e-handel behøver du ikke bevæge dig uden for en dør, men kan i stedet handle lige hvad du har brug for hjemme fra din egen sofa. Internettet er fuld af online-butikker og nøje instrukser om, hvordan du køber det du har fået øje på. Og det bedste til sidst – hvad end du køber kan du få det leveret direkte til din dør! Dette gælder alt fra en lille e cigaret til en stor sofa til stuen. Det bliver ikke meget lettere at handle og du slipper hermed for, at blive fristet af gågadens fristelser. Har du ikke prøvet det før, er der her også kurser der guider dig i at handle sikkert på internettet.

Disclaimer